Играта ни приключи, ето ги 20-те пътеписа, които ще се борят за наградите

Играта на Пътешественик.com и Tripsy приключи! Вече имаме крайните резултати – 20-те най-харесвани пътеписа са определени и те ще се борят за наградите. Както знаете, един от финалистите ще спечели големия ни приз: парти-пътуване до Атина с включен 3-дневен круиз с яхти до островите Егина и Порос за двама от 1 до 6 май 2015 г. Останалите награди са: три уикенда за двама в четиризвездния хотел „Родопски дом“ в красивото Чепеларе, водолазна маска и шнорхел, бутилка вино от лимитираната серия Александра Розе Double Magnum и 3 тениски с надпис Пътешественик.com.

Тегленето на наградите ще се извърши в срок от 5 работни дни, на произволен принцип измежду двайсетте пътеписа. Както е посочено и в Общите условия на играта, един участник може да участва с неограничен брой пътеписи, но да спечели само една награда – имаме участник, който е с повече от един пътепис сред финалните 20, така че ако бъде изтеглен за повече от една награда, ще спечели само тази, която е изтеглена първа.


Харесва ли ви тази дестинация? Направете запитване за екскурзия!
Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем са вас, за да ви дадем подробна информация за възможностите да посетите тази дестинация.

 

И така, ето го финалният Топ 20 – пожелаваме успех на всички участници! 🙂 Очаквайте обявяването на печелившите тук, на сайта ни, и благодарим отново на всички, които се включиха в играта – за нас е истинско удоволствие да четем историите ви, да разглеждаме снимките ви и да споделяме вашите пътешествия!

Семейно приключение на о-в Курамати

Balkan adventure therapy tour 2014

Незабравим круиз по гръцките острови

Вила Беллависта – Брунате, лаго де Комо, Италия

Лондон – бяхме зашеметени

Прага – бира, добри приятели и приключения!

Португалия на един дъх

За магията на едно специално място

Притегателната сила на Майорка

Моята Родопска приказка

За морето през зимата

Пътешествие по женски

Една забавна история от Солун

Нови хоризонти, рицарски истории и Малта

Брюкселска приказка

Различната Родопа

Един спомен за приказно преживяване във Венеция и разходка с лодка

Латино ритми на остров Тасос

В къщата на ЦРУ в Банкок

Хладна приказка

За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!