Какво ти трябва, за да опознаеш вълшебния подводен свят?

На една планета сме, но сякаш ни делят вселени – поне за повечето от нас е така, когато става въпрос за всички онези чудеса, които се крият в моретата и океаните на Земята. Невероятни живи създания, сякаш създадени от фантазията на най-добрите автори на научно-фантастични романи, останки от потънали плавателни съдове, които разгарят въображението на всеки любител на приключенията и мистериите, прекрасни тайнствени пещери… Всичко това е там, под водата. И те очаква.

diving-712637_1280

Този свят ни е толкова непознат, колкото и космоса – разликата е, че да променим това е много по-лесно и ни е нужно много по-малко. Какво ти трябва, за да го опознаеш и завинаги да промениш начина, по който възприемаш света около себе си? На първо място, разбира се, желание. Имаш ли го, тогава ти остава единствено да се научиш да се гмуркаш и да се впуснеш в приключението на живота си.

divingbg_marinaport_v2Първата стъпка е да намериш правилните хора, които да те научат на всичко, което трябва да знаеш – като нашите приятели от водолазен център Diving BG. След това да се сдобиеш с екипировка, което, уверяваме те, е изключително приятно и вълнуващо занимание.

Когато започваш курса, не ти трябва кой знае какво – трябва да имаш само собствени маска, плавници и шнорхел. Всичко останало е включено в цената на курса, като специалистите от учебни център ще ти помогнат да избереш най-подходящата за теб екипировка, така че да се чувстваш удобно и спокойно.

Не трябва да се притесняваш и колко време ще ти отнеме да се научиш да се гмуркаш – това зависи изцяло от теб. Инструкторите в Diving BG не претупват нещата, за да се вместят в някакъв времеви интервал и бързо-бързо да те отпратят. Колко дълго ще продължи обучението ти зависи от това как напредваш и от колко време се нуждаеш, за да станеш сигурен водолаз, който може спокойно да се гмурка редовно.

Когато това се случи, ще разполагаш със сертификат, ще си се запознал с един страхотен нов свят, ще си създал нови приятелства и ще си готов да разкриеш всички тайни, които се крият под водата!

diver-666728_1280

За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!