Sandberg представи нова външна батерия, която може да обезпечи с енергия смартфон цял месец, при ежедневно зареждане

Survivor Powerbank 7in1 72000 е с капацитет впечатляващите 72 000 милиамперчаса и може да зарежда дори повечето модели лаптопи, както и кафе машина за къмпинг

 

Производителят на първокласна периферия и оборудване за мобилни телефони, компютри и игрови конзоли Sandberg представи новата си външна батерия Survivor Powerbank 7in1 72000. Тя е част от серията Active на компанията, която включва високоефективни продукти за употреба на открито.

Както показва наименованието, батерията е с капацитет впечатляващите 72 000 mAh (милиамперчаса) и въпреки компактните си размери може да обезпечи с електроенергия смартфон в продължение на цял месец, при ежедневно зареждане. Това дава огромна свобода и гъвкавост на нейния собственик, включително при дълги преходи в планината или престой на друго място, отдалечено от цивилизацията.

Новата външна батерия разполага със стандартния набор от портове – USB-C PD, USB-A QC, както и 12 V щепсел като тези в автомобилите, който осигурява 180 W. Сред важните й предимства е също DC изход, както и различни адаптери, които позволяват зареждане на повечето лаптопи на пазара. Може да зарежда дори кафе машина за къмпинг или хладилник. Общият брой на изходите за зареждане е шест.

Важно предимство е също, че Survivor Powerbank 7in1 72000 е с водоустойчив корпус (стандарт IPX4) и е одобрена за употреба на открито сред природни стихии. В добавка тя има безжично зарядно устройство, което може да зарежда мобилни телефони като просто бъдат поставени отгоре. Друга екстра на швейцарското ножче при външните батерии е и вграденото мощно фенерче с бяла и червена светлина. Тежи 1500 грама.

„За повечето потребители тази външна батерия предлага повече от необходимото. Но ако я вземете със себе си и отделите време, за да я заредите напълно у дома си, със сигурност няма да ви липсва електричество. Ние имаме много модели външни батерии в повечето обичайни размери, така че трябваше да предложим един екстремен продукт по-специално за потребителите с екстремни нужди“ – споделя Ерлинг Хоф Петерсен, директор в Sandberg A/S.

Повече информация е достъпна на адрес: https://sandberg.bg/bg/product/survivor-powerbank-7in1-72000

За Пътешественик
Идеята за уебсайт, в който да съберем историите и снимките си от пътувания в България и чужбина, се роди спонтанно в един съвсем обикновен работен ден, но се превърна в нещо специално – в страст за целия ни екип.