5 страхотни СПА дестинации по света

Предтсвяме ви 5 СПА дестинации, за които си заслужава да отделите време и средства. Разбира се, светът е пълен с чудни местенца, където можете да направие това, но и нашите предложения не са за пренебрегване.

Halekulani, Хонолулу

Обновената програма в това блаженство на Waikiki Beach включва Mind-Body упражнения и нови методи за лечение на база полинезийските и азиатските традиции.

[gallery type="rectangular" link="file" ids="5431,5432,5433"]

El Secreto, Белиз

Това уединено скривалище на 11 мили от най-близкия град осигурява лукс, където морето костенурките и мохито в кокос са дадености. Ритуалът Jasmine Organic Brides, който не е само за младоженци, включва масаж, маска за цялото тяло и вана с цветя.

[gallery type="rectangular" link="file" ids="5434,5435,5436"]

Bulgari London, Лондон

Фитнес програмата на това място е направена от инструктор на звезди като Ел Макферсън и Роузи Хънтингтън-Уайтли,. В уникалното място наречено Margaret Dabbs Foot Clinic вие ще получите невероятна окси терапия, докато някои се грижи за педикюра ви.

[gallery type="rectangular" link="file" ids="5437,5438,5439"]

Hotel Arts, Барселона

Това място ви дава възможността да се насладите на любимия ви масаж, докато гледате Средиземно море. Хотелът предлага 7-дневна детокс програма, от която също можете да се възползвате.

[gallery type="rectangular" link="file" ids="5440,5441,5442"]

Viceroy Sugar Beach, Сейт Лусия

Насладете се на тропически блясък с изглед към Pitons, докато сте в Rainforest Spa, чиито стил подчертава елементи от вулканични извори на острова и какаовите плантации. Изберете масаж Poolside Chair Massage, докато наблюдавате децата, или пък Bamboo Body Polisher, за който си заслужава да откраднете време.

[gallery type="rectangular" link="file" ids="5443,5444,5445"]

Тагове

СПА
За Пътешественик.com
Avatar
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!