5 страхотни СПА дестинации по света

Предтсвяме ви 5 СПА дестинации, за които си заслужава да отделите време и средства. Разбира се, светът е пълен с чудни местенца, където можете да направие това, но и нашите предложения не са за пренебрегване.

Halekulani, Хонолулу


Харесва ли ви тази дестинация? Направете запитване за екскурзия!
Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем са вас, за да ви дадем подробна информация за възможностите да посетите тази дестинация.

 

Обновената програма в това блаженство на Waikiki Beach включва Mind-Body упражнения и нови методи за лечение на база полинезийските и азиатските традиции.

El Secreto, Белиз

Това уединено скривалище на 11 мили от най-близкия град осигурява лукс, където морето костенурките и мохито в кокос са дадености. Ритуалът Jasmine Organic Brides, който не е само за младоженци, включва масаж, маска за цялото тяло и вана с цветя.

Bulgari London, Лондон

Фитнес програмата на това място е направена от инструктор на звезди като Ел Макферсън и Роузи Хънтингтън-Уайтли,. В уникалното място наречено Margaret Dabbs Foot Clinic вие ще получите невероятна окси терапия, докато някои се грижи за педикюра ви.

Hotel Arts, Барселона

Това място ви дава възможността да се насладите на любимия ви масаж, докато гледате Средиземно море. Хотелът предлага 7-дневна детокс програма, от която също можете да се възползвате.

Viceroy Sugar Beach, Сейт Лусия

Насладете се на тропически блясък с изглед към Pitons, докато сте в Rainforest Spa, чиито стил подчертава елементи от вулканични извори на острова и какаовите плантации. Изберете масаж Poolside Chair Massage, докато наблюдавате децата, или пък Bamboo Body Polisher, за който си заслужава да откраднете време.

Тагове

СПА
За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!