Спечели страхотен смартфон и екскурзия до Солун от 15toGO и Nokia!

Искате ли да спечелите страхотен нов смартфон Nokia и екскурзия за двама до Солун? Това е голямата награда в кампанията на туристическата платформа 15toGO и финландския гигант Nokia, в която можете да участвате от 1 до 20 ноември. Още един телефон, почивка за двама, шапки, раници и суитшърти търсят новите си притежатели – ако искате да сте сред тях, включете се в играта!

Трябва само да свалите приложението 15toGO от ТУК , да качите в него своя любима снимка от пътуване и да включите хаштага #Nokia15moments в описанието й! Лесно, нали? Колкото повече харесвания и коментари от потребителите на приложението получи снимката ви, толкова по-голям е шансът ви да спечелите голямата награда – в битката за нея ще се включат 15-те участници с най-много харесвания и коментари, като победителят ще бъде избран на случаен принцип.

15toGO е платформа, обединяваща социална мрежа за пътешественици и онлайн портал за пътувания, предлагани от туроператори от цял свят. Основната цел на проекта е да се даде възможност на участниците в организираните турове да се запознаят помежду си предварително. По този начин всеки може да реши дали би желал да се включи в заформяща се група.

В платформата вече са регистрирани над 17 хиляди потребители, а сред туроператорите, предлагащи своите услуги, са световни имена като G Adventures, TruTravels, Stoke Travel и др. За радост на българските пътешественици, има оферти и на популярни родни туроператори като Rapsody, Rual Travel и Premio.

Nokia се включва в промоционалната кампания на 15toGO, предлагайки 2 невероятни телефона като награди за участниците. Единият, Nokia 7.2, е последен писък на модата – с 48 MP камера, възможност за запис на 2160p видеа и 64 GB вътрешна памет можете да документирате всяко едно свое приключение.

Спечелилият го ще има възможността да го изпробва по време на 3-дневна ваканция в Солун, предлагана от туроператора Tripsy Club – тя също е включена в голямата награда. Подгласникът в конкурса също ще бъде зарадван с покана да се присъедини към тридневния купон в Солун.

Третата награда е Nokia 800 Tough – най-добрият приятел на всеки запален пътешественик. Издържа на изпускане във вода и на циментовия под, а батерията му не пада в продължение 43 дни в режим на готовност (колко от нас са забравили това чувство)!

Промоционалната кампания се провежда между 1 и 20 ноември, като печелившите ще бъдат обявени на 22 ноември. Повече информация можете да намерите ТУК. Стискаме ви палци!

За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!