Този чаровен малък замък търси новите си собственици

Сгушен в зеленина, излъчващ уют и спокойствие, този чаровен замък е най-малкият в Англия и търси новите си собственици. Ако искате да се почувствате като в приказките, едва ли можете да намерите по-подходящо място – Molly’s Lodge (Къщичката на Моли) изглежда така, сякаш всеки момент иззад ъгъла в градината ще се покажат дружелюбни джуджета, а в спалнята своя принц очаква някоя Спяща красавица.

zamuk6zamuk5zamuk3zamuk4


Харесва ли ви тази дестинация? Направете запитване за екскурзия!
Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем са вас, за да ви дадем подробна информация за възможностите да посетите тази дестинация.

 

Замъкът се намира в графство Уорикшър и е построен през 1830 г. от известния британски архитект Едуард Блор. Обявената цена за целия имот е 550,000 британски лири, като в нея са включени прекрасните градини и втора, по-малка сграда, в която има двоен гараж, офис и едностаен апартамент.

zamuk8zamuk9zamuk10

До малкото бижу се стига по дълга алея, покрита с чакъл и заобиколена от пищна зеленина. Красиво оформени зелени площи, декоративно езерце, овощна градина, лехи със зеленчуци и билки, както и кокошкарник ще са на разположение на новите собственици, така че природосъобразният начин на живот в това приказно местенце е гарантиран. Ние благородно завиждаме на онези, които скоро ще го наричат свой дом, а вие?

zamuk7

Източник: Town&Country
За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!