Магията на Гърция и лятото уловиха Deep Zone и Веси Бонева

Ако все още търсите ваканционното си настроение, ето го решението: пуснете си видеото „Летен кадър“ на Deep Zone и Веси Бонева и ще се почувствате така, все едно сте натиснали копчето да си пуснете лятото и всички най-прекрасни неща, които свързвате с него.

Leten-Kadur-Vessy-Neli


Харесва ли ви тази дестинация? Направете запитване за екскурзия!
Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем са вас, за да ви дадем подробна информация за възможностите да посетите тази дестинация.

 

Клипът ще ви пренесе в слънчева Гърция със специални моменти от приключението Athens Party Trip 2015, организирано от клуба за пътешествия Tripsy, което беше и голямата награда в конкурса ни за пътеписи тази пролет. Магията на островите Егина и Порос, безкрайното удивително синьо море, вълните, делфините и неописуемото удоволствие да си на яхта… Всичко това са уловили Deep Zone, Веси и режисьорът на клипа Бойко Щонов и с лекота ни пренасят в своето лятно музикално приключение.

Leten-Kadur-DJ-Dian-Solo

Във видеото, което е продукция на ScreenMixer, са включени кадри от въздуха, на земята и под водата. Част от тях са заснети и в България, в новооткритото заведение с басейн Raffy Bar & Gelato Pool в Симеоново. Зарибяващата песен е първият съвместен проект на Deep Zone с Веси Бонева и вторият, в който като вокалистка се изявява 18-годишната Нелина. Парчето има и английска версия със заглавие „Get Together” и се очертава като един от най-силните кандидати за челните позиции в летните чартове.

Пускайте лятото:

За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!