Как да си прекараме добре на яхтено парти

Да си направиш парти на яхта е едно от най-готините изживявания, които могат да ти се случат в топлото време. Вятърът подухва платната и лицето ти, слънцето гали кожата ти, наоколо виждаш безкрайното синьо на морето или океана… Вълшебно е! Ако все още не сте имали щастието да го преживеете, ви го пожелаваме, а благодарение на личния си опит от Athens Party Trip ще споделим с вас и няколко правила, така че яхтеното ви парти да бъде възможно най-добро!

Правило 1


Харесва ли ви тази дестинация? Направете запитване за екскурзия!
Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем са вас, за да ви дадем подробна информация за възможностите да посетите тази дестинация.

 

На първо място – бъдете в правилната компания. Избягвайте лесно заспиващи хора, избягвайте хора, които не умеят да се забавляват и особено такива, които страдат от морска болест. Третият вид са особено опасни в комбинация с алкохол 🙂

1-athens-party-trip-plabo.net-9525

Правило 2

Подгответе допълнителна звукова уредба – в морето звукът сякаш се губи и отлита, затова е хубаво да имате сериозна мощ – минимум 2-3 kw, които да ви създадат парти атмосфера.

Правило 3

Вземете водни пистолети, надуваеми играчки, пояси и всякакви аксесоари, които ще направят всяка снимка уникална, а партито – много по-забавно.

Правило 4

Изберете правилните напитки – съветваме ви да не пиете много твърд алкохол през деня, както и да не смесвате различните напитки. Сайдерите, бяло вино, розе и шампанско са едни от най-добрите варианти.

Правило 5

Хубаво е да имате техника за заснемане – така ще можете да запечатате невероятните мигове в снимки и видео и да си спомняте после за тези моменти.

Правило 6

Изберете подходящо място за акостиране – съветваме ви това да е възможно най-усамотеното заливче или вариант Б – възможно най-претъпканият плаж. В първия вариант разчитате на себе си за партито и можете да се отпуснете далеч от любопитни погледи, докато във втория можете да поканите и случайни плажуващи да се присъединят за по питие.

Правило 7

И едно от най-важните правила – избягвайте ходенето до тоалетна, докато сте закотвени и приятелите ви са във водата. Не искате да обясняваме детайлно защо! 🙂

2015 © Plamen Angelov (www.plabo.net)

Снимки: Plabo

А това ще бъде следващото ни приключение – в Лефкада, можете и вие да станете част от него! 🙂

kayak-trip

За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!