Елате на остров Корфу с Пътешественик.com и Еuropatour!

След краткото и не особено горещо лято тази година, септември се очертава една прекрасна възможност за пътуване и кратка почивка. Сезонът на отпуските почти приключи, но никога не е късно за още едно морско изживяване. Къде другаде, ако не в Гърция? Есента е най-хубавото време за посещение на бреговете на Йонийско и Средиземно море, тъй като климатът е благоприятен. В разгара на сезона времето е изключително горещо, а курортите – препълнени с туристи.

Като запалени пътешественици нямаше как да не се възползваме от възможността да удължим лятото още малко преди активния работен сезон. Ако все още не сте планирали как и къде да прекарате последните дни от септември, вижте коя дестинация сме избрали за вас.


Харесва ли ви тази дестинация? Направете запитване за екскурзия!
Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем са вас, за да ви дадем подробна информация за възможностите да посетите тази дестинация.

 

 

Остров Корфу е доста популярен сред нас, българите. Най-зеленият гръцки остров с кристално сини води не е най-близката дестинация в съседна Гърция, но пък и не е особено далеч. Плажове, партита, малко туризъм и много приятели… Накрая, разбира се, цялото пътуване в снимки и видео ще можете да видите в pateshestvenik.com

 

Ето и информация за първото от поредицата пътешествия „Обиколи света с Пътешественик.com“:

Корфу – 18-22 септември 2014

Накратко за пътя до острова:

Тръгване от София с коли сутринта на 18 септември. Преминаване през КПП Кулата, Солун, Игуменица, от където с ферибот се достига до Корфу. Дължина на маршрута – около 670 км, продължителност на пътуването – около 8 часа с кола и до 2 часа с ферибота от Игуменица.

Хотел и настаняване – http://messonghibeach.gr/

Двойна стая супериор изглед море за 4 нощувки на база all inclusive

Програма

Първи ден – Пътуване до острова и вечерно парти в хотела.
Втори ден – Пътуване с лодка около Paleokastritsa – известна с кристално чисти води и красиви скалисти брегове, посещение на замъка Angelokastro, Вечерна разходка в Corfu Town
Трети ден –Sidari – Каналът на любовта и обиколка на плажове в северната част на острова, Гръцка вечер в таверна.
Четвърти ден – Nissaki Beach, Corfu Town разходка – разглеждане на забележителностите на острова The Palace of St. Michael & George, Старата Венецианска крепост (Палео Фрурио)и Новата крепост (Нео Фрурио), Камбанарията на „Св. Спиридон“ др.
Пети ден – Плаж, отпътуване за София

*Програмата е предложена от екипа на www.Пътешественик.com и включването в нея е по желание. Всички посочени активности не са включени в цената на екскурзията.

Цена – 350 лв.

И нека пътуването започне!

Пътуването е организирано от EUROPATOUR

Повече информация можете да получите на тел. 0888 796 265 

 

За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!