Дубай, както никога не сте го виждали!

Каквото и да сте чували за Дубай, както и да сте го виждали досега – на живо или на снимки, легендарното вече емирство винаги има с какво да ви изненада и как да ви спре дъха. Особено ако човекът, който разкрива пред вас красотите му, притежава таланта и майсторството на Роб Уитуърт. Спомняте си за невероятното time-lapse видео от Барселона, отново дело на британския фотограф, което вече ви показахме – е, и това от Дубай е не по-малко впечатляващо!

dubai-flow-motion2


Харесва ли ви тази дестинация? Направете запитване за екскурзия!
Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем са вас, за да ви дадем подробна информация за възможностите да посетите тази дестинация.

 

Космополитният град е известен както с небостъргачите си, така и с удивителните атракции, които не можеш да видиш никъде другаде по света, с пищния разкош и лукс, който лъха отвсякъде, с всевъзможните глезотии за духа и тялото, които изобилстват в многобройните бляскави хотели и огромни молове.

dubai-flow-motion3

Dubai-Flow-Motion-5

Естествено, изкушаваща е и близостта на пустинята – а няма друго място, което да ви предложи да я изживеете по по-привлекателен начин от Дубай. Ходи ви се на плаж? Карат ви се ски? Разглежда ви се магическия подводен свят? Хапват ви се специалитети, дело на най-добрите кулинари в света? Каквото и да си пожелаете, Дубай ще ви го предостави – накуп.

dubai-flow-motion4

Приходи ли ви се в Дубай? 🙂 Е, нямаме магическа пръчица, с която да ви пренесем там, но ще ви помогнем да се потопите по неповторим начин в атмосферата на мегаполиса с видеото – насладете му се!

За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!