Най-красивото от Барселона на един дъх!

Ако все още не сте били в Барселона, то този невероятен град със сигурност трябва да присъства в списъка ви с бъдещи дестинации, които да посетите. Видеото, което ви представяме, ще ви даде достатъчно доказателства защо е така!

barcelona2


Харесва ли ви тази дестинация? Направете запитване за екскурзия!
Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем са вас, за да ви дадем подробна информация за възможностите да посетите тази дестинация.

 

А ако сте имали вече щастието да стъпите в столицата на Каталуния, то ще изпитате голямо удоволствие да си припомните преживяването и прекрасните гледки, които градът е разкрил пред очите ви.

Клипът е дело на британеца Роб Уитуърт, известен майстор на обектива, чиито кратки time-lapse филмчета заслужено предизвикват еуфория и са изключително популярни в интернет. Благодарение на тях можем да изживеем най-красивото от различни дестинации на един дъх – наистина неповторимо усещане!

barcelona4

Какво е да се разхождаш из уличките на Барселона, колко впечатляващи са ключови забележителности в града като базиликата Sagrada Familia, Националният музей на изкуствата и статуята на Колумб, как светлинното шоу на фонтаните Montjuic огрява нощта? Вижте сами и усетете пулса на магическата Барселона!

Barcelona GO! from Rob Whitworth on Vimeo.

За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!