Да плуваш с делфини – живот отвъд границите

Поради своето безгранично любопитство, хората винаги са готови да съборят въображаемите стени. Те тръгват на пътешествие, на което да разгадават мистерии, да видят необичайни неща, да изживеят прекрасни моменти и да създадат незабравими спомени.
Водата е от жизненоважно значение за нас. Какво ако в нея можем да намерим приятели, които да ни научат как да се наслаждаваме на плуването и да се усмихваме всяка секунда?

dolphins1 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

„Със своята очарователност делфините символизират свободата, радостта и спокойствието, повдигайки духа на много хора по света.”

dolphins3 dolphins4

dolphins5 dolphins6

Можете да плувате с делфини в делфинариум или в океана. През последните години много страни от цял свят разработват специални програми за плуване с делфини, като само малка част от тях са: Мексико, САЩ, Ямайка, Австралия, Ирландия, Нова Зеландия и Израел. В Европа това са: градовете по крайбрежието на Италия, Португалия, Шотландия, Канарските острови, Франция, Хърватия, Гърция, Уелс, Ирландия и Норвегия.

dolphins7 dolphins8

dolphins9 dolphins10

Ние сме влюбени в тези невероятни създания, а вие? 🙂

Източник: TOE
За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!