Видео пресъздава духа на Асеновград в 3 минути

Най-големият град в Родопите, над който бдят останките от Асеновата крепост, наричан често „Малкия Йерусалим“ заради многобройните църкви, параклиси и манастири – това е Асеновград. Ако не сте имали щастието все още да посетите това южно бижу, то задължително трябва да го направите възможно най-скоро – видеото, което ви показваме в статията, ще ви убеди достатъчно. А всички, които са се докосвали до очарованието на града, ще си го припомнят с носталгия и удоволствие.

asenovgrad2


Харесва ли ви тази дестинация? Направете запитване за екскурзия!
Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем са вас, за да ви дадем подробна информация за възможностите да посетите тази дестинация.

 

Time-lapse филмът, пресъздаващ духа на Асеновград и хората в него, е дело на 3D аниматора Тодор Ванков, с когото вече сме ви запознавали, когато с друго свое видео ни разходи из Япония и някои от най-красивите кътчета там. Да се насладим на Асеновград така, както вероятно дори жителите му рядко го виждат!

За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!