Как лесно и бързо да стигнем до всяка точка на България

Когато искаме да се придвижим бързо от точка А до точка Б, но не разполагаме в момента с личен транспорт, единственият начин е да заложим на таксиметрова услуга. Днес ще си поговорим за още един вид такава, а именно за такси трансферите. Например, ако възнамерявате да използвате услугите на таксита летище софия, освен да разчитате на пълната случайност, има и един по-добър вариант – да заявите трансфер от Пловдив до летище София. Това се случва по предварителна заявка. Например, когато искате да отидете до летище софия, като предварително знаете в кой ден и кой час ще се нуждаете от услугата, може да се обадите на транспортната фирма и да си уредите кола в необходимото време.
Даваме пример с таксита летище софия, но, всъщонст, трансферната услуга може да бъде използвана в много по-широк диапазон – туристически или бизнес пътуванията до други градове, като ще ви бъде много по-удобно и по-евтино от стандартната таксиметрова услуга.

Какво е таксиметров трансфер?

Представете си, че сте пристигнали на почивка със семейството си в някой град (или по работа, няма значение. Или сте дошли в командировка, резервирали сте хотелска стая, но нямате абсолютно никаква идея как да стигнете до нея. Съгласете се, перспективата да се изгубите в непознат град не е много приятна.
Същността на трансфера е, че на мястото на пристигане ще бъдете посрещнати от шофьор с автомобил, който ще ви помогне да пренесете багажа и безпроблемно да ви отведе до хотела. За да не се разминете, шофьорът ще държи табела с вашето име в ръцете си.
Разбира се, можете да използвате градския транспорт, ако познавате малко района или услугите на улични таксиметрови шофьори. Но имайте предвид, че те чакат само чужденци, които не познават местните тарифи и са готови да платят доста, само за да стигнат до правилното място.
За да спестите пари, време и нерви, заложете на услугата такси трансфер.


Харесва ли ви тази дестинация? Направете запитване за екскурзия!
Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем са вас, за да ви дадем подробна информация за възможностите да посетите тази дестинация.

 

Характеристики на услугата такси трансфер

Онлайн услугата за намиране и резервация на автомобилни ВИП трансфери днес обхваща повече от 50 страни в Европа и Азия. За това време тя успя да си спечели доверието и популярността на много клиенти поради своите предимства. Да видим кои са те.

  1. Надеждност – когато поръчате трансферна услуга, можете да сте сигурни, че автомобил от избрания клас и услужлив шофьор ще ви чакат на вашата дестинация.
  2. Безопасност – компаниите предлагат само надеждни и доказани услуги. Изпълнението на всички поръчки се следи постоянно.
  3. Удобство – дори ако имате тежък багаж, не е нужно да се притеснявате. Шофьорът ще ви посрещне директно в зоната за пристигане или на гишето за регистрация и ще ви помогне да прехвърлите багажа си в колата. Освен това компетентните шофьори ще се радват да ви помогнат с различни съвети. При пътуване с деца можете предварително да уговорите наличието на детско столче в колата.
  4. Рентабилност – освен че плащате много по-малко за услугата, отколкото в обикновено такси, имате възможност да изберете автомобил в съответствие с вашите нужди и финансови възможности. Индивидуалното такси трансфер винаги има редица важни предимства пред груповия трансфер.

Услугата е проста и лесна за използване дори от пътници, които залагат на нея за първи път.

За Пътешественик
Идеята за уебсайт, в който да съберем историите и снимките си от пътувания в България и чужбина, се роди спонтанно в един съвсем обикновен работен ден, но се превърна в нещо специално – в страст за целия ни екип.