20 страхотни снимки, които ще ви накарат да се влюбите в Париж

Градът на любовта, на романтиката, на безгрижните разходки край Сена, на приятните сутрини с ароматно кафе и крехки кроасани, на неизброимите исторически и архитектурни забележителности, на уникалната атмосфера, която не можете да усетите никъде другаде по света… Париж е всичко онова, за което един пътешественик може да мечтае.

Ако сте имали щастието да го посетите, вероятно вече сте се влюбили в него, очаквате с трепет следващата ви среща и с удоволствие си припомняте всички красиви кътчета, които са се запечатали в сърцето ви – Айфеловата кула, катедралата Нотр Дам, Версай, Лувъра, Шанз-Елизе… Част от тях ще видите отново на тези 20 страхотни снимки от Париж. А ако още не сте се докосвали на живо до магията на френската столица, то благодарение на тях може би ще се влюбите в нея, още преди да я посетите. Насладете им се!


Харесва ли ви тази дестинация? Направете запитване за екскурзия!
Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем са вас, за да ви дадем подробна информация за възможностите да посетите тази дестинация.

 

paris-1 paris-2 paris-3 paris-4 paris-5 paris-6 paris-7 paris-8 paris-9 paris-10 paris-11 paris-12 paris-13 paris-14 paris-15 paris-16 paris-17 paris-18 paris-19 paris-20

Снимки: Moyan Brenn
За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!