Най-романтичната нощувка - в балон под звездите

Представяли ли сте си да живеете или да спите в балон? Буквално в балон – прозрачен и кръгъл. Иновативното помещение съвсем реално може да се нарече спалня под звездите, а нощувката в него е достоен кандидат за титлата „най-романтичната на света“. Пластмасовите балони, построени от рециклируеми материали, всъщност са хотел във Франция, но… представете си да си имате едно такова в двора! 🙂

balon3


Харесва ли ви тази дестинация? Направете запитване за екскурзия!
Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем са вас, за да ви дадем подробна информация за възможностите да посетите тази дестинация.

 

Прозрачните балони под звездите постоянно биват снабдявани с чист въздух и кислород, така че да не се получи парников ефект. Всяко балонче е разположено така, че като си легнете, гледката около вас и над вас да е повече от уникална: безбройни звезди, невероятна природа… Вълшебство!

Bubble-Hotel-France-treehouse-4

Нетрадиционният комплекс за настаняване има шест балона. Всеки от тях, колкото и да ви е странно, гарантира лично пространство и уединение, въпреки прозрачността – не най-лесно за постигане, но пък впечатляващо. Интериорът на всеки купол е различен, което дава възможност гости с различен вкус да си изберат своето местенце.

Experimental-Living-Bubble-Room-Hotel-in-France-by-Pierre-Stéphane-homesthetic1
Всеки от балоните си има и собствено име, което подсказва какво можете да очаквате в него: Дзен, Природа, Блясък, 1001 нощи, Шик и дизайн… Звучи интересно, нали!

Attrap_Reves_Bubble_Hotel_Transparent_Tents_1
Представете си да имате възможността да се насладите на това как всяка една снежинка се разстила върху вас – буквално. Или пък да се полюбувате на безкрайното нощно небе, ясно и изпъстрено с хиляди блещукащи звезди, малки и големи светлини…

8_Maisons_Bulles_Bulle_Gaia_Telescope

Романтика, уединение, близък допир с природата и свободата да правите каквото си искате. Може пък да се окаже добра идеята да поживеем в балонче под звездите! 🙂

17855298684_731412eeb2_k

18451721836_be3a4a599d_k

18473860312_7a3130e6fc_k

източник: ТОЕ
снимки: ADT 04
За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!