Частен остров в езерото Танганайка глези с лукс и уникална природа

Мечтаната почивка не е задължително да е някъде на Карибите – остров Лупита, който се намира в езерото Танганайка в Танзания, конкурира най-популярните екзотични курорти с лукс, уникална природа и ограничен достъп, който гарантира спокойствието на гостите.

Luxury-Resort-Tanzania-Africa_11


Харесва ли ви тази дестинация? Направете запитване за екскурзия!
Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем са вас, за да ви дадем подробна информация за възможностите да посетите тази дестинация.

 

Островът е частен и до него се стига или с лодка, или с хеликоптер (доста от посетителите му имат собствени такива). Сред девствената африканска природа са разположени няколко луксозни вили, които предлагат спираща дъха гледка към сините води на второто по големина езеро на черния континент.

Гостите могат да се наслаждават и на разнообразни водни спортове, разходки в природата и близки срещи с екзотични животни, както и на екскурзии до малки, почти недокоснати от цивилизацията местни селца.

Luxury-Resort-Tanzania-Africa_10

Luxury-Resort-Tanzania-Africa_00

Вилите на остров Лупита са общо 13, като само две от тях са семейни – останалите са за двойки. Част от помещенията им са отворени, така че нищо не пречи на великолепния изглед към езерото и неповторимото ухание на дивата природа.

Обзавеждането осигурява целия комфорт, който дори най-взискателните могат да си пожелаят, мебелите са ръчно изработени, а всяка вила разполага с вана на открито или басейн, обградени от пищна растителност. Ако всичко това не осигурява достатъчен релакс, на разположение на гостите е и модерен спа център с всевъзможни процедури.

 

За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!