Стана ясно коя е най-предпочитаната дестинация за сватби

Джордж Клуни, София Копола и Том Круз се ожениха в Италия и така станаха посланици пред кандидатите за женитба от целия свят на прелестите на тази страна. Резултатът е засилващ се интерес за сключване на бракове именно в Италия. Това твърди доклад на неправителствената организация „Център за наблюдение на браковете, сключени зад граница“.

Стана ясно коя е най-предпочитаната дестинация за сватбиСнимка: Pete Sheffield

Италия е първата дестинация в Европа за двойки, които искат да се оженят извън техните родни страни. В световен план на първо място в класацията са Хаваите, следвани от Италия. В челната петорка попадат още Франция, Гърция и Индия. Докладът на центъра беше публикуван по повод на състояща се в италианския курорт „Равело“ международна среща на организаторите на сватбени тържества.


Харесва ли ви тази дестинация? Направете запитване за екскурзия!
Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем са вас, за да ви дадем подробна информация за възможностите да посетите тази дестинация.

 

Виж и това: Най-романтичните неща, които можете да направите във Венеция

Стана ясно коя е най-предпочитаната дестинация за сватбиСнимка: initalywedding

Документът посочва, че британците се женят най-много в Италия, следвани от американците, канадците, руснаците, японците, австралийците, саудитците и китайците. Предпочитани брачни дестинации в Италия са Тоскана, крайбрежието на Амалфи, Умбрия, Венеция и зоната на алпийските езера. Средната цена на брак за чужденци в Италия е 50 000 евро за средна продължителност на събитието от три дни и половина.

Стана ясно коя е най-предпочитаната дестинация за сватбиСнимка: Gilles Pecqueur

Италия е предпочитана дестинация и за меден месец, както и за отпразнуване на втората или третата годишнина от сватбата, посочва още докладът.

Стана ясно коя е най-предпочитаната дестинация за сватбиСнимка: Victor Babintsev

Този сватбен туризъм е истинска манна небесна за икономиката на Италия. През миналата година приходите от сектора надхвърлиха 400 милиона евро, което е двойно повече в сравнение с приходите, отчетени преди две години.

Стана ясно коя е най-предпочитаната дестинация за сватбиСнимка: Silvia Sala
За Филип