Спечели 6-дневна екскурзия до Атина за двама и още супер награди!

Невероятно парти-пътуване до Атина с включен 3-дневен круиз с яхти до островите Егина и Порос за двама е голямата награда, която очаква един от вас в новата игра на Пътешественик.com! Уникалната концепция на пътешествието, организирано от Tripsy, ще превърне майските празници в едно неповторимо изживяване за всички щастливци, които ще станат част от него. Комбинацията от културните и исторически забележителности на Атина със слънчевите плажове и разнообразните партита (дневни, нощни, в заведения, на яхтите) гарантира безкрайно забавление и емоции, които ще запомните завинаги. Вижте повече информация за голямата награда ТУК!

header


Харесва ли ви тази дестинация? Направете запитване за екскурзия!
Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем са вас, за да ви дадем подробна информация за възможностите да посетите тази дестинация.

 

А какво ще кажете за един релаксиращ уикенд с приятел или любим човек в четиризвездния хотел „Родопски дом“ в красивото Чепеларе? Трима от вас, които се включат в играта, ще имат възможност да спечелят тази награда, осигурена от eHotels. За да направите морските си приключения това лято още по-интересни, от DiveTec предоставят водолазна маска и шнорхел – и те ще са за един от участниците в играта ни. Ще има и още изненади!

rodopski-dom

Стигаме до най-важното: как да се включите в играта ни и да спечелите една от тези страхотни награди? Лесно е – трябва само да си спомните за някое от пътешествията ви в България или чужбина и да ни разкажете за него! Регистрирайте се в сайта ни ТУК. След като го направите, ще видите специалната ни форма, в която можете да напишете разказа си и да добавите снимки. (Не е задължително да го направите веднага – може да се върнете по-късно, след като сте съчинили пътеписа си, като използвате опцията „Вече имате акаунт? Към страницата Вход“ на страницата за регистрация). Натискате бутона „Публикувай“, ние получаваме историята ви и я на 10 март я публикуваме в сайта заедно с всички останали, участващи в играта. Тук идва ред и за „помощ от приятел“ 🙂 В жребия за наградите ще участват двайсетте разказа, които съберат най-много харесвания. Тегленето на печелившите от този финален Топ 20 ще се извърши в присъствието на нотариус. Стискаме ви палци и очакваме с нетърпение историите ви!

Включете се в играта ТУК!

header

За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!