Пътешественици разказват за Индия

Индия – една от най-интересните, привлекателни и разнолики дестинации в света, със сигурност е в списъка с желания на много пътешественици. Ако сте от София и ви се иска да се пренесете в приказната страна, да се запознаете по-отблизо с културата й, както и да научите какви са възможностите за пътешествия до там, значи събитието на нашите приятели от Globalize Bulgaria На пътешествие в Индия – Networking for Travellers ще ви бъде и интересно, и полезно.

То ще се проведе на 7 ноември 2017 г. в столичния клуб Грамофон и отново ще събере на едно място пътешественици, които търсят нови приключения за опознаване на света, както и срещи с интересни хора. Организаторите обещават много игри за опознаване и нетуъркинг, както и специален travel quiz с награди. Специалната вечер, посветена на Индия, не задължава с никакви ангажименти и формалности – молбата е само за 5 лв. вход, който е подкрепа за каузата и  доброволците на Globalize Bulgaria, придружен с усмивки и добро настроение.  


Харесва ли ви тази дестинация? Направете запитване за екскурзия!
Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем са вас, за да ви дадем подробна информация за възможностите да посетите тази дестинация.

 

india_temple

india_man

india

За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!