Плажовете на Индия ви очакват това лято!

Независимо дали сте туристи, писатели, или спортисти – слънцето, водите и пясъчните брегове на Индия ще ви запленят!
Тук разнообразието от плажове е голямо и може би ще ви е трудно да изберете кой от тях да посетите. Е, ние ще ви помогнем като ви покажем 6-те най-красиви от тях.

1. Плаж Агонда, Гоа

Това място е перфектно за онези от вас, които искат да се изолират от света. Плажът е спокоен и идиличен, подходящ за медитация и релаксиране.


Харесва ли ви тази дестинация? Направете запитване за екскурзия!
Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем са вас, за да ви дадем подробна информация за възможностите да посетите тази дестинация.

 

agonda-beach-goa-india

2. Остров Хейвлок, Андамански острови

Тук ще се насладите на изумителни гледки, а само малка част от нещата, които можете да правите включва: гмуркане, шнорхелинг, каране на каяк и езда на слонове.

havelock-island

3. Плаж Марина, Ченай, Тамил Наду

Това е най-големият градски плаж в Индия и вторият по големина в света. Мястото е с интересна история и определено си струва да го посетите, без значение сами или с компания.

marina-beach

4. Плаж Марари, Керала

Изключителното природно изящество на Керала не е тайна за повечето пътешественици. Сред всички популярни плажове тук, Марари заслужава специално внимание със своето спокойствие и девствена красота.

Marari-Beach-kerala-india

5. Остров Агати, Лакшадвил

Със своя старомоден чар, остров Агати е изолиран, но разполага с всички главни удобства.

agatti-island

6. Плаж Палолем, Гоа

Това е идеалното място за всички купонджии, които обичат да живеят „на макс”! Тук гъмжи от хора и има голямо изобилие от занимания.

palolem palolem-beach

Източник: TOE
За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!