На кино в джакузито по покривите в Лондон

Дъждовен Лондон напоследък май хич не е чак толкова дъждовен. След температурните рекорди от миналата седмица, пък и това, което тепърва предстои, жителите на Острова намират иновативни решения за разхлаждане в юлските горещини. Макар и джакузитата на покрива да са с гореща вода, сигурни сме, че без много усилия може да се ползват и за прохлада и приятно лятно изживяване.

2


Харесва ли ви тази дестинация? Направете запитване за екскурзия!
Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем са вас, за да ви дадем подробна информация за възможностите да посетите тази дестинация.

 

„Hot Tub Cinema“ е реализирано още през лятото на 2013 година. Този тип неконвенционални прожекции завладява киноманите, тъй като предлага доста различни усещания, докато се филмират по последния касов екшън, например.

3

Следващата стъпка вероятно е ваните да завладеят цяла Европа. Биха били изключително модерен начин за прекарване на вечерта, особено в Скандинавските страни.

Разработчиците на проекта разказват, че първата прожекция се е състояла на 7 юли 2012 година и оттогава събитието се е разраснало толкова, че в момента броят на горещите бълбукащи вани достига до 20.

1

Джакузитата по покривите се оказват изключително удобни и за частни партита. Дори се правят такива с по два-три екрана и съраунд звукова система по поръчка, която да създаде напълно уникално и изключително поглъщащо преживяване.

Лятото, разбира се, е кулминацията на купоните на открито. Цената за един билет е 32 £ на човек и включва ползването на самостоятелна хидромасажна вана. Джакузитата побират най-много седем души. Освен за шумно бълбукащо парти обаче, ваните са и един различен начин да изживееш романтични моменти с любимия човек.

9 8
Източник: TOE
За Йоана
Пътуването е начин на живот. Необходимост. Страст. Това е начинът, по който успявам да прекроя себе си, когато ми е нужно. Начинът да изляза от моята реалност. Начинът просто да усещам живота в неговата пъстрота. Късметлии сме, защото днес имаме възможността да видим различни места, да опитаме от колоритността на различните култури, да се запознаем с различни хора от всяко кътче на Земята. Стига да искаме! Мечтата ми е след 50 години да се обърна и да кажа: „Аз успях да видя всичко, което искам!“. Пожелавам го и на вас!