Най-добрите парти дестинации

Лятото идва и е само на миг разстояние. Всички знаем какво означава това. Плаж, море, безкрайни нощи, шоколадов тен, коктейли, усмивки и музика. Кое е най-доброто място за лятно приключение и как да извлечете максимума от своята почивка?
Ето класация за най-добрите парти дестинации, които ще ви заредят с неповторимо настроение и спомени, които ще помните винаги!

10. Миконос, Гърция


Харесва ли ви тази дестинация? Направете запитване за екскурзия!
Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем са вас, за да ви дадем подробна информация за възможностите да посетите тази дестинация.

 

Миконос е един от гръцките острови в Егейско море, както и една от най-горещите парти дестинации. Несравнимата природна красота, луксозният начин на живот и впечатляващата архитектура привличат хиляди туристи, които се отдават на релакс през деня и шеметни партита през нощта.

9. Паг, Хърватия

Известен още като „хърватската Ибиса“, остров Паг е една от любимите дестинации на всички любители на партита в Европа и по света. Кристалното море, ниските цени и фантастичения нощен живот привличат хиляди турсити всяка година.

8. Агия Напа, Кипър

Въпреки че все още е относително непознат за много европейци, Агия Напа е една от най-известните парти дестинации. Повече от 80 клубове и барове отварят врати всяка година за ентусиастите, които искат да се отдадат на нощен живот. Там определено има по нещо за всеки вкус и всеки бюджет.

7. Будапеща, Унгария

Този исторически град е една от най-популярните европейски дестинаци, която привлича парти маниаците. Нощта настъпва със силна музика, алкохол и светлини. Баровете обикновенно се  помещават в стари, разпадащи се къщи, но все пак, атмосферата е доста приятна. Напитките са невероятни, а цените доста по-ниски от очакваното.

6. Барселона, Испания

Барселона е градът на нощните птици. Нищо не се случва до 2 часа сутринта, независимо дали сте турист или местен. Хората вечерят в полунощ, забавляват се до сутринта и спят до обяд.
Тази испанска перла задава и едни от най-високите стандарти за европейския нощен живот и предлага всякакви атракции за аудиторията. Всяко кътче в Барселона крие нещо уникално, което си заслужава сами да откриете.

Очаквайте продължение!

 

За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!