Най-добрите парти дестинации (част 2)

Готови ли сте за следващото незабравимо изживяване? Нека ви запознаем със следващите топ 5 парти дестинации, които всеки любител на нощния живот трябва да посети.

Вижте първата част на класацията ТУК.


Харесва ли ви тази дестинация? Направете запитване за екскурзия!
Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем са вас, за да ви дадем подробна информация за възможностите да посетите тази дестинация.

 

5. Прага, Чехия

Прага вероятно е най-евтиното място в този списък. Има само един тайна, за да се насладите напълно на този град: бира. И още малко бира. Разбира се, клубовете са невероятни и отворени чак до сутринта. Там ще откриете всякакви заведения, според предпочитанията ви за атмосфера и музика.

4. Солун, Гърция

Вторият по големина град в Гърция може да се похвали с великолепен нощен живот – от малки, кокетни кафенета и дискотеки, до бузуки барове, които работят с пълна пара цяла нощ. Преди да се отдадете на лудо парти, се разходете из града и разгледайте невероятните византийски църкви, забележителни стари руини и музеи.

3. Амстердам, Холандия

Що се отнася до нощния живот на Амстердам, имате огромен избор от танцови фестивали, клубове и заведения, които отговарят на всеки вкус – от техно, хаус до рок и хип-хоп. Най-известният градски район, наречен Red Light District, е претъпкан от туристи през нощта.

2. Хвар, Хърватия

снимка: Alex Holyoake

Красивият остров Хвар е известен с бурния си нощен живот. Градът носи специално усещане и сякаш винаги има къде да отидеш. Партитата продължават цяла нощ, а туристите имат богат избор от клубове, барове и ресторанти. Не забравяйте, че в Хвар ще откриете и едни от най-красивите плажове на Адриатическо море.

1. Ибиса, Испания

Това със сигурност е първото място, което изниква в ума ви, когато някой каже „парти“. И напълно оправдано. Ибиса е дом на най-грандиозните фестивали, най-шумните компании и пътешествениците, които искат да опознаят забавлението.

За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!