Лятна мечта - 25 уютни хамаци, на които искаме да сме сега

В горещите летни дни идеята да се излегнеш на удобен хамак под приятна сянка с любима книга или разхлаждащо питие в ръка е едно от нещата, които са в състояние да ни накарат да избягаме от офисите със светкавична скорост.

Хамаците са изключителен способ за създаване на спомени. На плажа, в планината, около езеро, на вилата или в някое затънтено романтично кътче – хамакът създава и пази спомени. Спомени за прекрасни и спокойни мигове, неизмеримо щастие, специална атмосфера, вашите любими хора, прекрасните преживявания… Пожелаваме ви всички тези неща, и то до края на това лято! И особено, ако все още не сте стигнали до заветния момент на мечтаната лятна отпуска.

Хамаците, които ще видите, са от различни местенца – тучни градини, великолепни плажове, страхотни дворчета. Те са подходящи както за отдих, така и за забавление. Всеки би се радвал да има възможността да се отпусне на хамака и да забрави за всичко останало, докато се наслаждава на момента.

Можете да видите различни модели – по-обикновени и познати като форма, а също и малко по-нестандартни. Някои от моделите дават възможност да споделите изживяването с любимия си човек, други са подходящи за щурите ви деца, които с часове биха си намирали занимание на и около хамака. Трети пък са като голямо легло, което може да побере цялото ви семейство или част от голяма и весела компания, с която сте се събрали да изживеете една незабравима лятна вечер на открито.

Ако имате хамак и имате къде да го използвате – не се бавете, удоволствието е несравнимо! А ако все още имате нужда от убеждаване, тези 25 снимки ще ви дадат необходимото вдъхновение и ще отговорят на въпроса защо искаме да сме на някой от тях сега… 🙂

hammock-1

hammock-2

hammock-3

hammock-4

hammock-5

hammock-6

hammock-7

hammock-8

hammock-9

hammock-10

hammock-11

hammock-12

hammock-13

hammock-14

hammock-15

hammock-16

hammock-17

hammock-18

hammock-19

hammock-20

hammock-21

hammock-22

hammock-23

hammock-24

hammock-25

Снимки: TOE
За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!