Къде да пътешестваме според зодията ни - 2 част

Дали зодиакалният ни знак оказва влияние върху това на кои места се чувстваме по-добре и би могъл да ни помогне да направим почивката си много по-приятна, като изберем къде да пътешестваме? Ето какво съветват звездите!

Първа част прочетете ТУК

Везни

Маракеш, Мароко
Маракеш, Мароко

Комбинация от хармония, лукс и красота – така може да се опише накратко идеалното пътешествие за Везните. За тях е важно по време на почивката им да има от всичко по малко, да властва спокойствие и добро настроение, като дори мисълта за някакви по-напрегнати моменти може да развали изживяването им. На преден план за Везните е и хората, с които пътуват, да се чувстват добре.

Най-подходящи дестинации: Китай, Турция, Мароко, Франция, Малдивите

Скорпион

Ирландски бар
Ирландски бар

Колкото повече удоволствия, наслади и приключения, толкова по-добре! Това е мотото на Скорпионите, когато пътешестват – те обожават да добавят нови и нови попълнения в колекцията си от незабравими изживявания. Независимо какво е мястото, на което са, Скорпионите успяват да извлекат максималното възможно забавление. Падат си и по бурните купони с приятели, и по страстните интимни уикенди.

Най-подходящи дестинации: Ирландия, Гърция, Дубай, Италия, Бора Бора

Стрелец

Токио, Япония
Токио, Япония

Най-важното за Стрелците, когато пътуват, е да бъдат на интересни и непознати за тях места – родени откриватели, те обожават да се срещат с нови хора, да научават нови неща, да разглеждат архитектурни и исторически паметници, да обогатяват познанията си и да се докосват до далечни култури и традиции. За тях не е проблем да пътуват сами – дори често го предпочитат, за да могат изцяло да утолят жаждата на любознателната си натура.

Най-подходящи дестинации: Япония, Тайланд, Бали, Египет, Сейшелите

Козирог

Виена, Австрия
Виена, Австрия

За Козирозите е важно пътуването да е добре организирано, да са налице достатъчно удобства и най-важното – по възможност да съчетава приятната почивка със създаване на полезни нови контакти и делови разговори с перспектива за развитие, когато се върнат от ваканцията. Затова те се чувстват добре в космополитни градове, които са популярни бизнес центрове, но не биха отказали да посетят и някоя опера, концерт или театрална постановка – големи ценители на културата са.

Най-подходящи дестинации: Франкфурт, Виена, Лондон, Дубай, Хонконг

Водолей

Малайзия
Малайзия

За много Водолеи пътуванията са втора природа – те са най-авантюристичният знак и обожават да са в движение, да търсят нови места, запознанства и приключения. Задължителна за тях е добрата компания, по възможност по-многобройна: идиличните или самотни ваканции не са им особено по вкуса.

Най-подходящи дестинации: Малайзия, Бразилия, Аржентина, Куба, САЩ

Риби

Тибет
Тибет

Рибите обичат да пътуват на места, които приемат за специални и отговарят на дълбоката им чувствителност. Те оставят с готовност организацията на хората, които ще ги придружават, но винаги добавят по нещо от себе си в програмата на пътешествието. Много добре се чувстват на места, които са близо до вода, но ако трябва да избират, предпочитат дестинации, изпълнени с духовност и културни богатства.

Най-подходящи дестинации: Перу, Тибет, Мексико, Индия, Мианмар

За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!