Кой е твоят град според зодията ти

Сигурно сте забелязали, че има места, на които се чувствате по-добре и такива, на които просто не ви е комфортно – без да можете да откриете логично обяснение за това. Може би една от причините се крие в това кога сте родени. Точно така – зодиакалният ви знак обуславя не само някои черти от характера ви, но и каква обстановка пасва на темперамента ви и съответно ви кара да се чувствате „в свои води“. Не избираме къде да се родим, но можем да избираме къде да живеем или поне къде да пътуваме, нали? 🙂 Ето кой е вашият град според зодията ви!

Овен

Лас Вегас

las-vegas-680953_1280

Активни, темпераментни и със силен приключенски дух, вие ще сте чувствате като у дома си в Лас Вегас. Там авантюрите, предизвикателствата и забавленията дебнат зад всеки ъгъл, а луксът и разкошът добавят финалната нотка на удоволствието, в което ще се потопите.

Телец

Лос Анджелис

los-angeles-500703_1280

Обичате да се чувствате свободни и независими, финансовото благополучие е изключително важно за вас, луксозният и охолен начин на живот е цел, която преследвате упорито, а кулинарните изкушения са голямата ви страст. Лос Анджелис ще ви даде всичко това.

Близнаци

Ню Йорк

new-york-540807_1280

Любознателни, обожаващи многото хора, забързания ритъм и постоянните промени, вие сте просто създадени за Ню Йорк. В този град никога няма да ви стане скучно, винаги ще има нови изживявания и емоции, която да ви предизвикват и да събуждат любопитството ви.

Рак

Париж

paris-eiffel-tower-569384_1280

Вие имате усет за красивото, като цяло сте артистични натури и дори да сте избрали професия в съвсем различно поприще, влечението ви към културата и изкуството не намалява. Освен това сте и неповторимо романтични – кой друг град да е за вас, освен Париж?

Лъв

Барселона

barcelona-660224_1280

Топло време, темпераментни и винаги готови да се забавляват хора, слънчеви плажове, богата история и интересни исторически и архитектурни забележителности – всичко това пасва перфектно на вашата натура, така че в Барселона със сигурност ще се чувствате много, много добре.

Дева

Берлин

berlin-91850_1280

За да се чувствате добре, се нуждаете от ред, спокойствие и правила, които знаете, че се спазват – не само от вас, но и от хората, които ви заобикалят. Точно затова подходящи за вас са прословутата немска дисциплина и точност, а Берлин е градът, който ще ви допадне още от първото ви посещение там.

Везни

Венеция

venice-298315_1280

Големите градове не са за вас – по-скоро ви привличат по-малки и очарователни места, които могат да се похвалят с природни и културни забележителности, отговарящи на артистичната ви натура. Неповторимата атмосфера на Венеция ще ви очарова.

Скорпион

Лондон

london-441853_1280

Вие сте огнена и решителна натура, която може да се справи и с най-големите предизвикателства и да се ориентира във всякаква обстановка. Необичайното ви чувство за хумор напомня това на британците – Лондон е вашият град.

Стрелец

Рим

rome0colosseum-463222_1280

Обичате авантюрите и пътешествията, дори ако са в рамките само на един град – затова на вас ви е нужно голямо място с много лица, които да откривате според настроението си. Рим би бил перфектен вариант за вас.

Козирог

Санкт Петербург

St Petersburg 3

Вие сте истински ценители на изкуството, така че ви е нужно място, което да ви предоставя изобилие от културни и исторически забележителности, музеи, театри и специфична спокойна атмосфера. Бихте могли да намерите всичко това в Санкт Петербург.

Водолей

Хонконг

hong-kong-376777_1280

Едва ли има нужда да ви го казваме, но вие живеете сякаш в различно темпо от останалите – по-бързо, по-шеметно, по-нетърпеливо, по-въздушно. Имате нужда от град, чийто ритъм да не изостава от вашия, и Хонконг е вариант, който със сигурност ще ви допадне.

Риби

Флоренция

florence-336264_1280

Вашият идеален град задължително трябва да не е мегаполис, да е близо до вода, да предоставя спокойствие, да носи романтичен дух и да доставя наслада на артистичната ви душа. Ако още не сте били във Флоренция, отидете – ще се влюбите.

За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!