Как да организирате достъпно пътешествие до Мексико?

Ако обичате пътешествията, ако ви привличат непознати и интересни дестинации, ако обичате да разказвате за свои преживявания и да се потапяте в приключенията на други пътешественици, значи сте точните хора, които да запознаем с нашите приятели от Globalize Bulgaria и да ви поканим на тяхното нетуъркинг събитие, посветено на Мексико!

То ще се проведе на 28 септември от 19 ч. в Клуб Грамофон в София (ул. Будапеща 6). Запазете мястото си тук и вижте кои други пътешественици ще присъстват!

Очаква ви вечер, изпълнена с игри за нетуъркинг и запознанства с други пътешественици, куиз на тема пътувания, кратки представяния на интересни приключения от Мексико, както и много награди.

„Заедно ще преоткрием екзотиката и красивата природа на Мексико, ще опознаем културата и не на последно място ще си поговорим как можем да организираме достъпно пътешествие до тази част на света“, обещават организаторите.

Събитието е подходящо за хора, които искат:

  • Да споделят опит от свои приключения из света и България;
  • Да се запознаят с хора с интерес към пътуванията и защо не дори да организират пътувания помежду си;
  • Да се вдъхновят от историите на други пътешественици и да стартират нови приключения.

via-Storytelling-Travellers

Да ви разкажем малко повече и за организаторите – Globalize Bulgaria, отворено общество на пътешественици. Идеята за него се ражда от желанието на двама блогъри – Storytelling Travellers, да вдъхновят и помогнат на повече българи да пътуват и опознават света и неговите красоти и чудеса. Всеки месец се организират социални сбирки в София на различни теми – от Индонезия до Танзания, от гмуркания до изкачвания на върхове – всичко, което вълнува обществото и събира хората заедно да общуват и споделят опит.

„Идеята е най-вече да обединим хората с подобен интерес и да ги запознаем, затова и събитието е насочено основно към нетуъркинг благодарение на забавни игри“, казват още организаторите. Събитието се провежда на български език, а входът е само 5 лв. – за подкрепа на каузата и доброволците на Globalize Bulgaria.

Повече информация за събитието може да намерите ТУК

Ако искате да се включите в обществото на Globalize Bulgaria, може да се регистрирате:  http://storytellingtravellers.com/globalizebulgaria/ или да следите новините на Facebook страницата им: https://www.facebook.com/globalize.bg

За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!