Исландия през фокуса на iPhone 6

Исландия е изключително живописна страна и много фотографи я предпочитат за своите фотопланери пред други държави в тези географски ширини. Природата на страната е много разнообразна от високи планини, ледници, гейзери и вулкани до множество горещи минерални извори. Можете да прочетете повече за Исландия ТУК.

download


Харесва ли ви тази дестинация? Направете запитване за екскурзия!
Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем са вас, за да ви дадем подробна информация за възможностите да посетите тази дестинация.

 

Исландия предлага голямо разнообразие от пейзажи, времето се променя бързо, а iPhone 6 се нагажда перфектно според ситуацията.

Фото разходката ни започва с един огромен ледник, чиито цветове изглеждат така, сякаш снимката е направена с черно-бял филтър, но не е. Всичко това е дело на природата.

Недалеч от това замръзнало място може да се види и малко зеленина, а нежните капчици дъжд, заснети чрез функцията AE/AF Lock (Auto-Exposure/Auto-Focus Lock) внасят допълнителна свежест на снимката.

Каньонът, носещ сложното име Markafljótsgljúfur Cañón en Emstrur (Botnar) се намира в западната част на Исландия. Мястото е много популярно сред фотографите. И има защо.Във видеото по-долу ще видите Time-lapse и Slow-motion от приказното крайбрежие, от водопадите Seljalandsfoss waterfall и Jökulsárlón.
Насладете се на природните красоти на Исландия през “погледа” на iPhone 6.

Photo Credit:austinman

За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!