Ето кой печели уикенд за двама в Банско!

Играта, която решихме да организираме по случай първия рожден ден на Пътешественик.com и да зарадваме един от вас с подарък, приключи – както ви обещахме, седмица след като я обявихме, изтеглихме и победителя.

Първо благодарим на всички 468 участника, които се включиха в играта! Определихме печелившия на случаен принцип, като използвахме Random Name Picker, където въведохме имейлите на всички записани. Ето какво се случи:


Харесва ли ви тази дестинация? Направете запитване за екскурзия!
Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем са вас, за да ви дадем подробна информация за възможностите да посетите тази дестинация.

 

 

И така, победителят е Димитрина Петрова с email адрес didi_…..@abv.bg (тя си знае какво има на мястото на точките 🙂 ) На този адрес ще й пишем, за да уточним как ще получи наградата си. Честито! 🙂

А наградата е повече от страхотна:

уикенд за двама в Кемпински Хотел Гранд Арена Банско!

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е перфектният избор за почивка по всяко време на годината. Хотелът се намира в непосредствена близост до начална станция на кабинков лифт и на 15 минути пеша от центъра на града.

На разположение на гостите са 3 ресторанта, 5 бара, Kempinski The Spa, както и най-разнообразни възможности за развлечения в хотела или на отрито сред природата като планински преходи, скално катерене, йога, фитнес, колоездене, конна езда, рафтинг и много други.

SOF2 summer facade and pool_8820_Print

La Veranda swimming pool_8803_Print

Deluxe Room MV_11159_Print

Well-Being at Kempinski Bansko

За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!