Да живееш на ръба на скала

Внимание, опасност от световъртеж! Австралийски архитекти направиха концепция за къща, която да виси на ръба на скала. Определено преодоляването на страха от високо е вече на друго ниво.

External-Concept-Image-02


Харесва ли ви тази дестинация? Направете запитване за екскурзия!
Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем са вас, за да ви дадем подробна информация за възможностите да посетите тази дестинация.

 

Така наречената Cliff House е на 5 нива и всяко едно от тях предоставя зашеметяваща гледка към океана или морето, над което е надвиснала. Всъщност, освен в Австралия, предпоставка за построяването на такива къщи има на много места по света. Кой знае, може би това е бъдещето на луксозните плажни къщи?

Internal-Concept-Image-01

Компанията е създала модули от стомана с изолиращи панели, които могат да бъдат преструктурирани според желанията на клиента. Иновативната къща е проектирана така, че да се слее със скалата и да станат едно цяло. Логично идва въпросът “А как се влиза?“ Отговорът е – през гаража, а след това чрез асансьор.

Internal-Concept-Image-03

Обзавеждането е минималистично, за да се акцентира върху гледката, която Cliff House предоставя.

Cross-Section-Reduced-Centre

За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!