Готови ли сте за едно вълнуващо „Хобит” изживяване?

Хотел „Магическата планина” (Magic Mountain Hotel) или “Montaña Mágica Lodge” е едно изключително интересно място, разположено дълбоко в южната част на Чили и до него може да се достигне чрез въжен мост.

hobbit1

Пътят до биологическия резерват Huilo Huilo е истинско приключение – с всяка стъпка пред погледа се разкриват невероятни гледки, приличащи на някоя фантастична приказка като „Хобит”.

hobbit2

Прекрасният дизайн и високото ниво на креативност характеризират хотела, построен във формата на вулкан с прозорци, заобиколени от мъх и лозя. Така необикновената сграда се слива перфектно със заобикалящата я зеленина.

hobbit-3

Стаите не са много големи, а за леглата се казва, че са удобни. Мебелите имат забавен и закачлив вид.

Някои от удобствата на хотела включват игрална зала за деца, ресторант, бар, сауна и вани в стари дънери с естествено нагрята вода.

hobbit-4

hobbit-6

hobbit-7

Е, какво ще кажете за това вълшебно местенце?:)

Източник: TOE
За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!