Гладни ли сте за адреналин? Една впечатляваща концепция за вечеря в небето

Тази идея всъщност не е нова. Дори вече е позната, но вероятно сте я позабравили. Участници в няколко риалити формата, излъчвани по нашите телевизии, вече имаха възможността да усетят ареналина на този тип докосване до небето. Този път обаче ще ви покажем платформата като едно различно, ексцентрично, зареждащо с адреналин и нетипично място за хранене.

dinner-sky-3

Концепцията работи в различни градове по света. Идеята за „висящ“ ресторант е на белгиеца Дейвид Гайселс, който създава уникална трапезария, използваща кран, за провеждане на вечери. Платформата разполага както със седящи маси и места, така и със сервитьори – на 50 метра височина във въздуха.


„Вечеря в небето“ е на разположение сесии от по 8 часа и може да бъде разделена или персонализирана според нуждите на клиента. Тя е специално разработена за тези, които искат да превърнат една обикновена вечеря или среща в уникално преживяване, с прекрасна панорама над забележителностите в района.

Гостите са вързани с колани за кожените седалки, докато персоналът, който се грижи за комфорта и доброто обслужване, стои на пътеката в центъра на масата.

dinner-sky-11

Разбира се, едно такова мероприятие може да бъде организирано спрямо желанията на клиента. Дори бихте могли да се радвате на изпълненията на оперен певец в центъра на масата. А ако е наложително, може да се изгради и вдигне втора платформа за бенд, който да озвучава вашата вечеря и да допълва приятното преживяване.

dinner-sky-13

Вечеря в ​​небето в Белгия струва около € 15 000, а за да се пореете над Лас Вегас ще са ви нужни 35 000 $. Нетрадиционното изживяване се е случвало вече и в България – над храм-паметника „Свети Александър Невски“ в София.

dinner-sky-15

Платформата е една изключителна възможност да се насладите на панорамата на града, който сте решили да посетите. Ако можете да си позволите този тип преживяване, то би било чудесен заместител на нощната разходка. Гледката е невероятна, а адреналинът, който съпътства изживяването, ви зарежда с положителни емоции за следващите няколко дни.

За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!