Вечеря на ръба на морето

Впечатляващо място, невероятна гледна, незабравима атмосфера и страхотно преживяване – всичко това можете да получите и само от една вечеря! В няколко поредни статии ще се опитаме да ви представим едни от най-ексцентричните ресторанти по света, които предоставят на посетителите си точно тази комбинация.

Първият ресторант, който привлече вниманието ни, е Cova d’en Xoroi в Испания – сякаш вдълбан в скалите на Cala n’Porter, в южната част на испанския остров Менорка. Местните го наричат просто „Пещерите“.


Харесва ли ви тази дестинация? Направете запитване за екскурзия!
Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем са вас, за да ви дадем подробна информация за възможностите да посетите тази дестинация.

 

p_80foto_img12_07_59

Ресторантът прилича много на пещера, вкопана в скалите, надвиснали над морската шир. Романтичното място впечатлява със спираща дъха гледка и много скрита история. Хората от острова споделят, че кътчетата в това заведение сякаш чакат да бъдат разкрити, за да споделят дълго пазени тайни и вековни предания.

2

Първоначално заведението е било нощен бар, но вече предлага и изкусителна кухня. Ресторантът е денонощен и посетителите имат възможността по всяко време да се любуват на изключителната природа.

11

Добра кухня, интересни коктейли, безупречно обслужване и невероятна атмосфера – какво повече ви трябва? Може би… малко музика? Имате я – в петък и събота вечер заведението се превръща в клуб за танци, настроението се нажежава и страстните латино ритми, типични за тази част от Европа, завладяват всеки гост на Cova d’en Xoroi.

3

4

5

6

За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!