Playa del Amor – скритият плаж на любовта

В буквален превод Playa del Amor означава Плажът на любовта, а името вероятно е вдъхновено от красотата и уединението на това място: перфектно за влюбени двойки! На няколко метра във вътрешността на един от островите Мариета в Мексико се намира този скрит плаж, за който мнозина смятат, че се е образувал в следствие на военните опити, правени на там в началото на ХХ век.


Достъпът до скрития плаж е чрез малък тунел, който го свързва с Тихия океан, а желаещите да го посетят трябва да преплуват 5-6 метра, за да стигнат до пясъчната ивица. Там ги очакват кристално чисти тюркоазени води, които се разплискват в белите брегове, скрити от целия свят. Ако пътувате в тази част на света, задължително трябва да отделите време и да посетите това невероятно красиво място.


Харесва ли ви тази дестинация? Направете запитване за екскурзия!
Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем са вас, за да ви дадем подробна информация за възможностите да посетите тази дестинация.

 

Тагове

видео плажове
За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!