Вижте скрития чар на Генуа в 3 минути

Освен че е най-важното морско пристанище на Италия, Генуа – родният град на Христофор Колумб, е красиво място с богато историческо минало, много художествени и архитектурни паметници и приятни изненади, които очакват пътешествениците почти зад всеки ъгъл.

Градът показва скрития си чар, ако решиш да го изследваш – в това се е убедил и независимият режисьор Алекс Соловиев, според когото Генуа е един от най-подценяваните градове в Европа, който впечатлява и с липсата на тълпи и хаос, обичайни за най-популярните и атрактивни дестинации. За да го докаже на всички, той е направил кратък филм. Определя го по-скоро като визуална поема, отколкото като традиционно видео, показващо забележителности. Потопете се и вие в чара на Генуа така, както го е видял и усетил Алекс!


Харесва ли ви тази дестинация? Направете запитване за екскурзия!
Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем са вас, за да ви дадем подробна информация за възможностите да посетите тази дестинация.

 

Genoa – more than this from Alex Soloviev on Vimeo.

За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!