Casa Kimball - другата страна на Доминикана

Сгушена в една скала, която се врязва в източния край на северното крайбрежие на Доминиканската Република, вилата Casa Kimball се разполага върху 20 000 квадратни метра и е построена от коралов камък, добит от местните кариери.

Това архитектурно съкровище се отличава с 8 стаи, прекрасни тераси и модерен дизaйн. Посетителите на имението имат на разположение инфинити басейн, частен плаж и масажист, който да се погрижи за тях, докато се наслаждават на Атлантическия океан.

Това не е всичко, разбира се. Луксозната вила разполага 24 часа с персонал, който ви глези по всевъзможни начини с гурме кухня и коктейли през целия ден. Това райско място не е типичната почива, която свързваме с Доминикана, но определено си заслужава.

За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!