7 предложения за вашата почивка през август

За някои от вас август може би е последният шанс за почивка, преди лятото да премине към своя край. Ние ще ви дадем няколко идеи за дестинацията, която да изберете за вашето пътешествие следващия месец!

Национален парк Биг Бенд, Тексас

Известният метеоритен дъжд Персеиди достига своята връхна точка през август, а изолираните части на далечния западен Тексас са перфектното място, откъдето да го наблюдавате.


Харесва ли ви тази дестинация? Направете запитване за екскурзия!
Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем са вас, за да ви дадем подробна информация за възможностите да посетите тази дестинация.

 

big bend

Детройт, Мичиган

Детройт е в разцвета на своето развитие – лъскави нови хотели, реновиран крайречен парк и над 100 нови ресторанта през последните няколко години, са малка част от нещата, които градът може да ви предложи.

detroit

Берлин, Германия

През август столицата на Германия е домакин на Международния фестивал на бирата, както и на “Dance in August”- един от най-значимите съвременни танцови фестивали в Европа.

berlin

Галапагоски острови, Еквадор

Разгарът на сезона на Галапагоските острови е през август, а биоразнообразието тук е несравнимо.

galapagos

Любляна, Словения

От тази година Любляна официално е Европейска зелена столица със своите безброй дървета. В центъра на града няма да видите автомобили, за сметка на велосипедите, които са навсякъде! 🙂

ljubljana

Сейнт Винсент и Гренадини, Карибските острови

Насладете се на бляскавия начин на живот тук – остров Кануан е магнит за милиардери, благодарение на своите яхтени пристанища, реномирани ресторанти и невероятни вили с изглед към тюркоазените вълни.

grenadini

Рио де Жанейро, Бразилия

Със своите планини, плажове и характерната „Bossa nova”, този динамичен бразилски град е дестинация, която не бихте искали да пропуснете тази година. Тук ще намерите нови хотели, музеи и дори цели квартали!

rio de janeiro

Източник: travelandleisure.com
За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!