5 места, които да посетите с любимия човек

Ако очаквате да ви опиша тривиалните места като Париж, Венеция, Рим и всички останали банални кътчета – ще ви изненадам. Светът се изменя, както и представата за романтизъм. Най-важното за една връзка е да откривате нови и красиви места заедно, да изживеете тръпката, виждайки за първи път нещо заедно.

1. Фестивалът в село Жеравна


Харесва ли ви тази дестинация? Направете запитване за екскурзия!
Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем са вас, за да ви дадем подробна информация за възможностите да посетите тази дестинация.

 

Жеравна2

Всички първоначално тръгват да търсят нови приключения извън милата ни родина, но тя може да ви предложи толкова интересни изживявания . Какво по-хубаво от това да пътуваш в миналото заедно с твоя любим? Организаторите на този фестивал ни връщат в годините на нашите баби, давайки ни възможност да усетим цялата емоция от техния живот. В забързаното ни ежедневие, забити в телефоните и компютрите, не можем да осъществим истинска близост с нашата половинка, а отивайки там, всички тези нови технологии са забранени, задължен си да носиш носия и да ядеш храна, произведена по рецептите на бабите ни. Дайте тези 2 дни на вас и половинката си и ви гарантирам, че ще се приберете истински щастливи и влюбени. Още отсега си отбележете в календара датите за догодина!

2. Фаянс, Франция

fayence,france
Снимка: Matteo X

Франция винаги е добра идея за посещение с любимия, а Фаянс е едно от най-красивите френски селца. Съхранило исторически паметници като замък от 12-ти век, черква от 18-ти век и параклис от 15-ти век, това кътче на земята може да достави неповторими усещания на сетивата ви. Малките кафенца, тесните павирани улички и шарените цветя, приятно декориращи фасадите на старите къщи, носят със себе си хармонията, която всяка връзка има нужда да усети.

3. Остров Скай, Шотландия

о.Скай

Остров Скай е една от най-подходящите дестинации за любителите на авантюрите – красива природа, обширни зелени площи, обли масивни хълмове, а в същото време си заобиколен и от вода. Островът може да предложи всичко, но най-вече невероятно преживяване за вас и вашата половинка. Някои неща не могат да се опишат с думи и това чудо на природата е едно от тях. По-добре сами се убедете в това!

4. Хуакачина, Перу

Хуакачина-Перу

Едно нестандартно предложение, но със сигурност си заслужава. Оазисът Хуакачина е населяван от около 100-тина души и е само на час път с кола от Тихия океан. Изолирани от света, наслаждаващи се един на друг – времето просто спира и само вие съществувате. Това е моето екзотично предложение за вас, а за тези, които решат наистина да отидат – не ми благодарете! 🙂

5. Кападокия, Турция

Cappadocia

Преводът на името е “Земя на красивите коне” и дори само то носи романтиката в себе си. Местност, създадена от природата, но усъвършенствана от хората. Вечер може да се видят блещукащите светлинки в скалите, защото къщите са построени в самите тях. Ех, че красота! Най-магическото преживяване е да полетиш над този рай – балоните са една от основните атракции. Чувството на свобода, което те обзема, летейки над скалните образувания на Кападокия, често води със себе си и спонтанни решения, които преди това си се страхувал да вземеш. Помислете си! 🙂

Надявам се моите предложения да са ви харесали. В крайна сметка всеки сам чувства къде би изпитал най-приятни и силни емоции със своята половинка. Най-важното е да бъдете щастливи, не просто да откривате света заедно, а един за друг да бъдете целия свят. Обичайте се!

За Алекс