22 снимки, които ще ви накарат да стегнете багажа за Холандия

Ако сте решили да попътувате, но не сте избрали накъде, следващите снимки биха могли да ви подскажат дестинацията. Когато става дума за пътешествия, не всеки има достатъчно време или средства, за да реализира мечтания трип. Ако Холандия е вашата мечта, насладете се на следващите кадри, които определено поне за малко ще задоволят любопитството ви към тези земи.

Холандия е една от загадъчните европейски страни, които крият невероятни места и спиращи дъха гледки. С над 16,5 милиона души население, тя е най-гъсто населената страна в Европейския съюз и едно от най-гъсто населените места в света на човек на квадратен метър.


Харесва ли ви тази дестинация? Направете запитване за екскурзия!
Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем са вас, за да ви дадем подробна информация за възможностите да посетите тази дестинация.

 

Често, когато чуете за Холандия, първата асоциация е Амстердам. Редно е да видите столицата на тази прекрасна държава. Но това не е всичко. Местата за гледане са толкова много, че цял месец в Холандия няма да ви стигне, за да им се наситите.

Насладете се на следващите снимки, които ще ви накарат да поискате да тръгнете за Холандия още днес! 🙂

01tuilips-1024x683 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

източник: alux
За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!