15 уникални палатки, с които къмпингът ви ще е супер забавен

Обичате ли да ходите на къмпинг? Сигурни сме, че тези необикновени дизайнерски палатки ще ви харесат! Те не са за плашене на мечките в гората, нито пък ще ви помогнат да спите по-добре на открито, но определено ще са акцент в палатковия лагер и ще привличат завистливи погледи от страна на всеки, който попадне в къмпинга ви.

По дизайн на Fieldcandy – водеща марка за палатки, този различен подслон обещава да ви „пази на сухо и топло, както всяка друга висококачествена палатка“. С остроумни коментари като част от дизайна и оригинални форми като гигантско парче диня или огромна отворена книга, тези дизайнерски палатки са определено ще направят всеки къмпинг много по-забавен.

Производителите дават гаранции не само за доброто настроение и смеха, но и за изработката. Вътрешността на тентата е от 100% памук, което дава възможност да остане суха и да бъде избегната кондензацията, която се случва често при голяма част от палатките.

Оригиналните палатки могат да се похвалят с висока степен на издръжливост, прецизност при проектирането на алуминиевите подпори и екологично производство. Създателите им гарантират много добро сцепление със земната повърхност при лошо време.

Разбира се, няма как да минем и без недостатъци – от гледна точка на пътешественика, най-големият е солената им цена, варираща от около 300 до 660 английски паунда, което е доста повече от палатки на престижни брандове, изпълняващи същите функции. Не са и от най-леките – теглото им е 7, 4 кг. Но пък изглеждат наистина супер готино, нали? Коя е вашият фаворит? 🙂

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

За Пътешественик.com
Avatar
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!