15 удивителни снимки от Бора Бора, с които лятото идва веднага

Бора Бора – едно от най-възхитителните кътчета на Земята, където красотата на природата покоравя всеки, докоснал се до нея дори само веднъж. Малкият остров във Френска Полинезия, заобиколен от риф и лагуна, в чийто център се издига застинал вулкан, е мечтана дестинация за почивка и неслучайно именно туризмът е основният източник на приходи за местните.

Едва ли има човек, който да не е виждал снимки на екзотичните бунгала на кокили над водата, които са се превърнали в една от емблемите на Бора Бора. Добавете кристалните води, мекия пясък, зелените палми… Близо до представата за Рая, нали? За да се пренесем заедно в тази екзотична идилия поне за малко, сме подбрали за вас 15 удивителни снимки от Бора Бора, с които лятото идва веднага – независимо какво е времето навън, къде сме, докато ги разглеждаме, и дали някога ще видим това прекрасно място на живо. Пожелаваме ви го!


Харесва ли ви тази дестинация? Направете запитване за екскурзия!
Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем са вас, за да ви дадем подробна информация за възможностите да посетите тази дестинация.

 

 

За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!