13 изумителни декора, заради които ще ви се приходи на опера

Не обичате опера? Може би просто не сте попаднали на правилната сцена! Предлагаме ви да видите невероятните декори и реквизити за оперните постановки по време на фестивала Брегенц в Австрия. The Bregenzer Festspiele обикновено се свързва с невероятни плаващи оперни сцени и изпълнения на известни пиеси и постановки, играни от векове. Фестивалът се провежда на няколко места из града, но най-известната сцена е плаващата на езерото Констанс. Бреговете на езерото, водата и атмосферата са в основата на иновативните декори, фантастичните светлини и представления. Дори и да не сте любители на оперното изкуство, това си струва да бъде видяно и посетено.

Няма човек, който да е присъствал на това шоу и да не е останал възхитен. Капацитетът на плаващата сцена е около 6800 места, което го прави идеалното място за любителите и за тези, които се нуждаят от побутване по отношение на оперното изкуство. Отзивите на гостите на фестивала са повече от положителни, което дава мотивация на организаторите всяка година да подобряват все повече и повече художественото качество на представленията. Някои дори споделят, че фериботите, които преминават по езерото, също добавят динамика към гранд декорите на представленията. Насладете се на снимките и се опитайте да усетите поне малка част от магията на това изкуство чрез тях!


Харесва ли ви тази дестинация? Направете запитване за екскурзия!
Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем са вас, за да ви дадем подробна информация за възможностите да посетите тази дестинация.

 

"Бал с маски" на Верди
„Бал с маски“ на Верди

"Андре Шение" на Умберто Джордано
„Андре Шение“ на Умберто Джордано

"Бохеми" на Пучини
„Бохеми“ на Пучини

4 - the-magic-flute
„Вълшебната флейта“ на Моцарт

"Фиделио" на Бетховен
„Фиделио“ на Бетховен

"Аида" на Верди
„Аида“ на Верди

"Уестсайдска история" на Ленард Бърнстейн
„Уестсайдска история“ на Ленард Бърнстейн

"Тоска" на Пучини
„Тоска“ на Пучини

"Порги и Бес" на Джордж Гершуин
„Порги и Бес“ на Джордж Гершуин

"Набуко" на Верди
„Набуко“ на Верди

"Кармен" на Жорж Бизе
„Кармен“ на Жорж Бизе

"Трубадур" на Верди
„Трубадур“ на Верди

"Летящият холандец" на Рихард Вагнер
„Летящият холандец“ на Рихард Вагнер

 

За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!