10 от най-красивите български плажове

Всеки ден се пренасяме на прекрасни места по цял свят и понякога забравяме, че съвсем близо до нас – в границите на собствената ни държава, се крият безброй невероятни места! Природата е била повече от благосклонна към България и ни е дарила и планински, и морски пейзажи, които очароват и предизвикват искрено възхищение.

Събрали сме някои от най-красивите плажове по Северното и Южното ни Черноморие – подредбата е произволна, а не по красота, защото всеки от тях си има свое собствено и несравнимо очарование.


Харесва ли ви тази дестинация? Направете запитване за екскурзия!
Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем са вас, за да ви дадем подробна информация за възможностите да посетите тази дестинация.

 

Знаем, че по крайбрежната ни ивица има още много вълшебни кътчета, така че разчитаме на вас да допълним списъка – вие кой български плаж бихте добавили? 🙂

1. Иракли

1-irakli
Снимка: alex yosifov

2. Силистар

2silistar
Снимка: Petyo Ivanov

3. Перла

3perla


4. Корал

4koral
Снимка: Boyko Blagoev

5. Болата

5bolata
Снимка: Borislav Dimitrov

6. Шабла

6shabla
Снимка: Alexandru Panoiu

7. Синеморец

7Veleka-sinemorets-mouth-dinev
Снимка: Evgeni Dinev

8. Кара дере

8kara-dere
Снимка: Fif’

9. Алепу

9алепу
Снимка: iprimorsko

10. Маслен нос

10-maslen-nos
Снимка: Wikimapia
За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!