Удивителната красота, която можете да видите само под вода

Живеем на планета, чиито чудеса все още не сме опознали изцяло. Стремежът на човешкия дух към новото и непознатото ни води все по-уверено към космоса, но истината е, че и на нашата Земя има гледки, които тепърва се разкриват пред очите ни. Прекрасен пример за това е подводният свят – една удивителна вселена с още по-удивителни обитатели.

divingbg_marinaport_v2Единственият начин да се срещнем на живо с тях е да намерим начин да посетим тяхното царство, а в последните десетилетия това стана възможно благодарение на скуба дайвинга. С напредването на технологиите и усъвършенстването на фотоапаратите и камерите, които могат да снимат под вода, гмуркачите започнаха да разкриват и пред нашите очи този невероятен свят.


Харесва ли ви тази дестинация? Направете запитване за екскурзия!
Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем са вас, за да ви дадем подробна информация за възможностите да посетите тази дестинация.

 

Тези срещи, макар и задочни – от екрана на компютъра или страницата на списание, няма как да не събудят у всеки от нас вълнение, възхищение и желание да се докоснем до красотата, с която делим една планета, а доскоро въобще не сме знаели, че съществува. За разлика от пътуването в космоса, гмуркането вече е достъпно за всеки. А част от чудесата, които се крият там, под водата, ни показва Александър Семенов – ръководител на изследователския екип от гмуркачи към White Sea Biological Station (WSBS) в Русия, чиито снимки ще ви накарат да притаите дъх. Насладете се на красотата, която можете да видите само под вода!

2
1
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!