Топ 25 най-готини места за гмуркане в света

Да се припичаш на слънце, докато вълните тихо се разплискват в брега, бризът леко гали тялото ти, а ледени капки се стичат по външната страна на чашата ти с коктейл е супер изживяване. Но дори това върхово усещане, което накратко можем да наречем „плажно блаженство“, не е най-якото нещо, което може да ти се случи по време на лятната ти морска ваканция.

divingbg_marinaport_v2Ако си присвил недоверчиво вежди и се питаш: добре, а кое е тогава, ето го и отговорът! 🙂 Добави към безметежното излежаване няколко капки приключенски дух, немалка доза адреналин и вълнуващи срещи със създания, които не можеш да видиш всеки ден и ще те накарат да се почувстваш така, все едно изведнъж си станал герои в някоя приказка или научнофантастичен филм, и ще получиш наистина перфектното изживяване.


Харесва ли ви тази дестинация? Направете запитване за екскурзия!
Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем са вас, за да ви дадем подробна информация за възможностите да посетите тази дестинация.

 

Какво ти е нужно, за да го направиш реалност?

Всъщност нищо кой знае колко трудно или невъзможно, стига да имаш желание. Трябва просто да се научиш да се гмуркаш и да имаш щастието и късмета да практикуваш наученото на едно от тези 25 места, които специалисти определят като най-готините дестинации за гмуркане в света. Това ще бъде ваканция, която ще помниш за цял живот, гарантираме ти! 🙂

25. Maaya Thila, Малдивите

1

24. Puerto Galera, Филипините

2

23. Синята дупка, Белиз

3

22. Остров Koh Tao, Тайланд

4

21. Kailua Kona, Хаваи

5

20. Utila, Хондурас

6

19. Sipadan, Малайзия

7

18. Bonaire, Холандски Антили

8

17. Острови Gili, Индонезия

9

16. Yap, Микронезия

10

15. Бали

11

14. Grand Turk, острови Турк и Кейкос

13

13. Bazaruto Archipelago, Мозамбик

14

12. Пукет, Тайланд

15

11. The Great Barrier Reef, Австралия

16

10. Cozumel, Мексико

17

9. The Yongala, Австралия

18

8. Ambergris Caye, Белиз

19

7. Галапагоски острови

20

6. Ras Mohammed, Червено море, Египет

21

5. Кайманови острови

22

4. Palau, Микронезия

23

3. Папуа Нова Гвинея

24

2. Beqa Lagoon, Фиджи

25

1. Punta Gorda, Коста Рика

26

За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!