Топ 10 дестинации, където да предложите брак на любимата жена

Готови ли сте да предложите брак на своята нежна половинка? А избрахте ли вече място, където да го направите?

За най-специалното предложение трябва да бъде избрано и най-подходящото място. За да ви улесним в избора сме ви подготвили списък с най-подходящите места, да преложите брак на дамата на сърцето си.


Харесва ли ви тази дестинация? Направете запитване за екскурзия!
Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем са вас, за да ви дадем подробна информация за възможностите да посетите тази дестинация.

 

Има няколко места по света, които като магнит привличат влюбените, които са готови да направят първата голяма крачка към семейния живот.

Сватбеният уебсайт Hitched.co.uk успява да състави списък на най- романтичните места, анализирайки данни от Instagram – по-конкретно публикации, включващи обичайните хаштагове, които са присъщи за току-що сгодилите се двойки: #engaged, #shesaidyes или #bridetobe.

Използвайки тези данни, сайтът открива топ 10 забележителни дестинации, където двойките официално вземат решение да прекарат заедно остатъка от живота си.

Дисниленд, Париж – над 500 предложения

Магичното кралство на Уолт Дисни, Флорида – над 555 предложения

Парк Centennial Lakes, Минесота – над 625 предложения

Айфеловата кула, Париж – над 679 предложения

Холивудският знак, Лос Анджелис – над 1000 предложения

Сентрал Парк и Бруклин Бридж, Ню Йорк – над  1111 предложения

Ниагарския водопад, Онтарио – над 1250 предложения

Паркът Epcot на Уолт Дисни, Флорида – над 1428 предложения

Big Bear Lake, Калифорния – над 1 666 предложения

Бонди Бийч, Сидни – над 2 000 предложения

В Европа като особено популярни места се открояват Айфеловата кула и Ниагарският водопад. Хубавото време и красотата на Флорида също пленяват сърцата на влюбените, но Бонди Бийч в Сидни засега оглавява класацията.

Където и да решите да предложите брак на любимата, направете го запомнящо се, накарайте я да се чувства обичана и желана. Покажете и, че точно тя е вашата избраница и именно с нея мечтаете да споделите живота си!

За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!