Топ фотограф събира изкуство и наука в изложбата „Съединение (Be)r(Li)n“

Един от изявените фотографи на творческия бранд Take a Pixel Пламен Ангелов Plabo представя своята изложба, озаглавена „Съединение (Be)r(Li)n“. През обектива си Plabo успява да улови промените в един свят, който някои познават до болка.

Разделен в миналото от две привидно несъвместими опозиции, днес Берлин се е превърнал в модерно съединение от изтока и запада. На мястото, където някога са се срещнали две противоположности, днес се изправя модерна сплав от внушителни здания – футуристични на вид, но със сдържана умереност в своята архитектура.


Харесва ли ви тази дестинация? Направете запитване за екскурзия!
Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем са вас, за да ви дадем подробна информация за възможностите да посетите тази дестинация.

 

Берлин

Като една паралелна алегория, в света на химията намиращите се един до друг в периодичната таблица елементи Литий и Берилий не биха могли да се свързват един с друг. Въпреки това, учените са направили теоретично предвиждане, че в условия на много високо налягане (5 до 10 пъти това, в което се формират диамантите) тези два елемента биха могли да се свържат и когато това стане, биха формирали едно ново съединение на Литиево-Берилиева сплав, което на теория би притежавало едно от най-търсените качества в химията и физиката – свръхпроводимост.

Берлин

Заповядайте на 06.06.2017 в 19:30 ч. в галерия „Heart Gallery“ (бул. Витоша, срещу НДК) на откриването на изложбата „Съединение (Be)r(Li)n“. Станете част от последствията от макро химията на човешките взаимоотношения.

Изложбата e част от официалната програма на Месец на Фотографията 2017 и ще може да бъде видяна до 20.06.2017 г.

Всички средства, които бъдат реализирани от изложбата, ще бъдат дарени за каузата „Да оставим следи“ на сдружение „Кауза“.

Вход свободен!

Берлин

За Пътешественик.com
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!