Това наричаме настаняване - вижте тези изключителни хотели във Виетнам!

Днес Виетнам е една от най-посещаваните туристически дестинации. Независимо дали искате да се потопите в лукс или да се разхождате в планината, уникалните хотели тук ще допринесат за вашата невероятна почивка. Все пак това е целта на ваканцията, нали? 🙂

11. InterContinental Danang Sun Peninsula Resort

Това не е просто обикновен петзвезден хотел. Мястото е обявено за световен лидер на луксозните курорти през 2014 и 2015 г.

Danang_Sun_Peninsula_Resort

10. Whale Island

Гостите на това място казват, че то е перфектно за всеки, който иска да се измъкне от шума и суетата на големите градове във Виетнам. Можете да се настаните в традиционните бамбукови бунгала или в по-съвременните такива.

Whale_Island_Resort

9. InterContinental Hanoi Westlake

Хотелът, построен над водите на най-голямото езеро в Ханой, също обира овациите на туристите. Стаите са луксозни, а сградите са свързани помежду си с мостове.

InterContinental_Hanoi_Westlake

8. Vedana Lagoon, Хюе

Vedana Lagoon съчетава модерното изкуство с лукс от висока класа, предлагайки на посетителите усещане за мир и спокойствие. Хотелът разполага с 29 вили над водата, всяка от които е със самостоятелна тераса.

Vedana_Lagoon_Hue

7. Mai Chau Lodge

Хотелът предлага няколко туристически пакета, от които можете да научите повече за племенната култура на Виетнам. Стаите тук са с изглед към планината или долината и предлагат съвременни удобства.

Mai_Chau_Lodge

6. An Lam Saigon River, Хошимин

Стаите тук са само 15, но изобилстват от спокойствие и лукс. Гостите на хотела имат свой личен иконом, който да се грижи за техния комфорт денонощно.

An_Lam_Saigon_River

5. Mango Bay Resort, Пху-Куок

Този курорт е екологичен и природно ориентиран. Посетителите казват, че ресторантът на терасата е чудесно място, на което да се отпуснете и да гледате залеза над океана.

Mango_Bay_Resort_Phu_Quoc

4. Topas Eco Lodge, Сапа

Дейностите на това красиво и спокойно място включват туризъм, планинско колоездене, посещение на оризища и малки селца и релаксиране. От балкона на вашето бунгало можете да се любувате на безкрайните планини.

Topas_Eco_Lodge_Sapa

3. Hang Nga Guesthouse, Да Лат

Архитектурата на тази къща за гости, описана като сюрреалистична, странна и иновативна, на пръв поглед прилича повече на увеселителен парк, отколкото на подходящо за спокоен сън място.

Hang Nga Crazy House, Biệt thự Hằng Nga, Da Lat

2. Sofitel Legend Metropole Hanoi

Със своите 364 луксозни стаи, чието обзавеждане варира от класически колониален до съвременен стил, това е един от най-известните хотели в Югоизточна Азия и посетителите тук се чувстват като у дома си.

Sofitel_Legend_Metropole_Hanoi

1. Six Senses Ninh Van Bay, Ня Чанг

Ако търсите уединение, това невероятно място е точно за вас. Вилите и апартаментите тук разкриват чудесни гледки, а на ваше разположение са частни басейни, водни спортове, разходка с лодка, горещи кални бани и курсове по йога.

Six_Senses_Ninh_Van_Bay

Източник: touropia.com
За Пътешественик.com
Avatar
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!