Сънища в небето над Свещената долина на инките в Перу

Прозрачните капсули в долината на инките ще спрат дъха ви. Ако нямате страх от височини, това е едно изключително предизвикателно място, на което определено бихте могли да преживеете едно различно приключение.

Ако Свещената долина в Перу досега не е била достатъчно епична, вече можете да спите в прозрачните капсули, окачени на 300 метра височина на един от нейните стръмни скалисти склонове.

Skylodge1

С панорамна гледка с изглед към мистичните Анди, висящата квартира може да бъде и най-яката спалня в живота ви.

Skylodge3

Всяка от трите футуристични капсули е дълга седем метра, висока и широка 2,5 метра и е ръчно изработена от алуминий с космическа устойчивост на атмосферни влияния – поликарбонат в комплект с четири легла, захранена със соларни лампи, кът за хранене и самостоятелна баня, и да, дори гледката от тоалетната е напълно спираща дъха!

Skylodge4
Skylodge5

За да достигнете до леглата с възглавници от пера във вашата капсула-апартамент, ще трябва да се изкачите по 400 метра висока стоманена стълба или да минете по трудна и стръмна планинска пътека.

Skylodge12

Повод да се похвалите е самият факт, че сте имали възможността да спите буквално под звездите. Гледката, на която можете да се наслаждавате във всяка част от денонощието е повече от невероятна. До момента малцина са тези, които са се осмелили да предприемат екстремното настаняване. Защо вие да не сте следващите?

Skylodge8
Skylodge6 Skylodge7 Skylodge11 DCIM100GOPRO

За Пътешественик.com
Avatar
В уебсайта www.пътешественик.com можете да намерите интересни статии, галерии и видеа за най-вълшебните кътчета от нашата планета. Публикуваме вашите истории, любими кадри и пътеписи, като за най-запалените пътешественици ще имаме специални изненади. И нека пътуването започне!